På søndag den 30. august har Marathongruppen en ændring i programmet. I stedet for en tur på 22 km ud til Rødding, skal vi stedet løbe en ny og meget spændende rute; nemlig ’Viborg rundt rute 800’, som er på ca. 22,5 km. Starttidspunktet er uændret – kl. 10:00 fra atletikstadion. Vi kommer som navnet også siger rundt i Viborg, og heldigvis er der skilte langs ruten.

Ruten er faktisk en cykelrute, men derfor kan vi jo udmærket løbe ruten. Det er en del af ‘Den Midtjyske Cykelstjerne’, som man kan læse mere om på Viborg Kommunes hjemmeside.

Der vil være opsamling følgende steder:

4,8 km – Hedevænget 120 (depot ved Jan Poulsen)
9.5 km – Vognmagervej
13 km – Syrenvej 19 (depot ved Jakob Hedegaard)
18 km – Søndre Skole

Man kan korte ruten af ved at løbe til venstre ved Jegstrupvej, således at ruten bliver ca. 17 km.

Klik på “Åben fullscreen” og derefter “kilometer” øverst til højre, og I kan se ruten: http://www.gpsies.com/mapOnly.do;jsessionid=8868F502C0493A9….

Vigtigt! Jeg vil anbefale, at alle lige bruger to minutter på at sætte jer ind i ruten, og ikke mindst at de hurtigste løbere har fokus på skiltene, så de undgår at løbe forkert. Der er dog en lille afvigelse ift. ruten, da vi skal dreje til venstre, når vi kommer ud på Kirkebækvej, da Jakob har tilbudt at lave et depot på Syrenvej, men det kan I også se på billederne:-)

Håber at der dukker rigtig mange ‘nye’ løbere op på søndag nu hvor vi skal løbe denne her fine rute. Tempoet er mellem 5:00 og 6:00 min. pr. km, og alle bliver selvfølgelig samlet op.

GLÆD JER TIL EN FANTASTISK TUR smiley