En dejlig løbetur på 30 km med kuperet terræn på de første 10 km er overstået – pu ha det var godt nok hårdt – jeg håber at det var den samlede træningsmængde i denne uge der gav mig gummiben.

Husk at sidste tilmeldingsfrist til CPH 2011 er imorgen hvis du vil spare 50,-.

Jeg vil foreslå at vi laver en tempogruppe med en march hastighed på 4.55 pr km og et mål om at runde halv marathonmærket så tæt på 1.45 som overhovedet muligt – hvis du er parat til at deltage i en sådan gruppe, så skriv en kommentar til dette indlæg. ( så aftaler vi et mødested i startområdet). Føler du at du har bedre ben end til en sluttid på 3.30 på dagen er det ok at løbe fra.

Jeg var ved at skrive lidt om T-shírts tidligere på ugen , men blev afbrudt.

Vi skal have trykt nogle T shirts til vores nye deltagere i gruppen, og i den forbindelse tilbydes alle medlemmer at købe en T shirt for 100,- normalprisen på T-shirt incl tryk er ca 300,-

Står du og mangler en T-shirt ekstra eller er nyt medlem, så skriv en kommentar og bestil T shirt hos Runners Corner.

Alle medlemmer som har været/skal være temposætter ved breakfast run – eller som skal deltage i 24 timersløbet – og endnu ikke ejer en T shirt med Sølvsten logo kan også skrive en kommentar og derefter afhente en T shirt uden beregning.