Jeg har lige modtaget følgende fra Bedstes rejser (alt er timet og tilrettelagt)

Hanne skriver:

Så er overnatningen den 20.-22. maj på Holmen reserveret til de 12 personer, som rejser sammen:

Henning Larsen, Annette, Michael Heppner, Kent Simonsen, Henning Sørensen, Per Ulrik, Bjarne Andersen, Lise og Per Fisker.

Tom og Bo støder først til den 21. maj.

Flybilletterne er også i orden, så eneste udestående er nu busrute 888, som først kan reserveres 35 dage før.

Da der ingen servering er på Holmen lørdag/søndag morgen eller i det hele taget – udover en kop kaffe, som vi selv skal lave – laver vi et lille morgenmadsløb lørdag morgen/formiddag med start fra Holmen via Kastellet og Den Lille Havfrue til Østerbro Stadion (ca. 5 km) for at afhente startnumre. Vi finder et sted at spise brunch (måske det samme sted som sidste år ???), derefter kan vi jo nå lidt sightseeing i København.

Da vi skal sejle til og fra Holmen, er der lidt ekstra udgifter til billetter til Havnebussen (20 kr.) Dette gælder også, når vi skal til startområdet søndag morgen. Havnebussen sejler direkte fra Holmen til Det Kgl. Bibliotek og derfra er der en halv times gåtur til startområdet.

Og så er der kun 48 dage til Nykredit CPH Marathon