Til alle læsere på marathongruppen.dk

Navnet er Jens Jakob Andersen, og jeg blogger på http://www.AktivMotion.dk, hvor jeg udgiver artikler om alt inden for træning, med specielt fokus på løbetræning. I fremtiden vil der tilmed komme anmeldelser af forskellige produkter, hvor løbere eksempelvis fra Marathongruppen kunne være “testpersoner”.

Jeg kom forbi Marathongruppen.dk hvor jeg sad og læste nogle artikler.

Marathongruppen og AktivMotion har meget tilfælles, og det vil styrke begge parter at indgå et samarbejde, hvilket er mit forslag 🙂

Det I får ud af samarbejdet er at Marathongruppen.dk bliver “vigtigere” på nettet, og derved flere besøgende. Det betyder en mere aktiv hjemmeside, med flere kommentarer og dynamik.

Et samarbejde kunne bestå i at AktivMotion linkede til Marathongruppen og omvendt. Det har INGEN negativ effekt eller bivirkning. Andre forslag modtages med kyshånd

Hvad siger I til forslaget om at indgå et samarbejde?